Stefano Hennevelt wil dat men blijft praten met kinderen over delen van naaktbeelden (HvNL)

Stefano Hennevelt wil dat men blijft praten met kinderen over delen van naaktbeelden (HvNL)

<em>Stefano Hennevelt</em> wil dat men blijft praten met kinderen over delen van naaktbeelden (<em>HvNL</em>) Stefano Hennevelt wil dat men blijft praten met kinderen over het delen van naaktbeelden en daar maakt hij zich hard voor. SeksvideoToen Stefano 14 jaar was, is er ongevraagd een seksvideo van hem op Twitter gezet. Inmiddels is hij volwassen en gaat het beter met hem. In Hart van Nederland vertelt hij hoe hij met zijn missie omgaat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Rauwe dramaserie Sihame gaat over exposing en shaming (video) Bekijk deze video » De 10 Vragen: Patricia Paay bang dat ze nooit een lintje krijgt door seksvideo Bekijk deze video » Nena, slachtoffer Thijs Römer, verheugd met uitspraak: 'Geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 9 augustus 2023 om 15:21

Stefano Hennevelt wil dat men blijft praten met kinderen over het delen van naaktbeelden en daar maakt hij zich hard voor.

Seksvideo
Toen Stefano 14 jaar was, is er ongevraagd een seksvideo van hem op Twitter gezet. Inmiddels is hij volwassen en gaat het beter met hem. In Hart van Nederland vertelt hij hoe hij met zijn missie omgaat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's