Explosie Leidsestraat Amsterdam: bekijk de beelden (video)

Explosie Leidsestraat Amsterdam: bekijk de beelden (video)

Woensdag 9 augustus 2023 om 09:10

Een explosie in de Leidsestraat in Amsterdam heeft woensdagochtend vroeg voor nogal wat ravage gezorgd en daardoor is een deel van het populaire winkelgebied zelfs afgezet. De ontploffing vond plaats bij een shoarmazaak en twee verdachten zijn inmiddels door de politie aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder en bekijk ook beelden van de andere explosie die woensdagochtend plaatsvond in Amsterdam

Explosie Leidsestraat <em>Amsterdam</em>: bekijk de beelden (video) Een explosie in de Leidsestraat in Amsterdam heeft woensdagochtend vroeg voor nogal wat ravage gezorgd en daardoor is een deel van het populaire winkelgebied zelfs afgezet. De ontploffing vond plaats bij een shoarmazaak en twee verdachten zijn inmiddels door de politie aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder en bekijk ook beelden van de andere explosie die woensdagochtend plaatsvond in Amsterdam Bekijk ook Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Nena, slachtoffer Thijs Römer, verheugd met uitspraak: 'Geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Explosie verwoest sportschool Amsterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's