Weerbericht donderdag: zonnige perioden met droog weer en matige wind

Weerbericht donderdag: zonnige perioden met droog weer en matige wind

Weerbericht donderdag: <em>zonnige perioden</em> met <em>droog weer</em> en matige wind Morgenochtend komt plaatselijke mist op die snel verdwijnt. Overdag wisselen zon en bewolking elkaar af, met kans op enkele wolkenvorming in het noorden door aanvoer van zee. Het blijft droog, met temperaturen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. 's Avonds klaart het op en blijft het droog, met weinig wind behalve in het Waddengebied. Bekijk ook Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video) Bekijk deze video » Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer? Bekijk deze video » Weerbericht: zomerweer komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Morgenochtend komt plaatselijke mist op die snel verdwijnt. Overdag wisselen zon en bewolking elkaar af, met kans op enkele wolkenvorming in het noorden door aanvoer van zee. Het blijft droog, met temperaturen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidwesten. 's Avonds klaart het op en blijft het droog, met weinig wind behalve in het Waddengebied.

Bekijk hieronder het weerbericht van Weer.nl en bekijk direct hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV