Walter maakt excuses aan Ingrid na roerig vertrek uit B&B Vol Liefde: 'Geen balans'

Walter maakt excuses aan Ingrid na roerig vertrek uit B&B Vol Liefde: 'Geen balans'

Woensdag 9 augustus 2023 om 22:08

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De opvallendste deelnemer van dit seizoen B&B Vol Liefde is onbetwist Walter. Samen met zijn spirituele logees veroorzaakte hij veel ophef onder de kijkers door middel van dans en oerschreeuwen. Niettemin is de sfeer in Troche aanzienlijk minder luchtig geworden nadat een woedende Ingrid halsoverkop vertrok.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Walter</em> maakt excuses aan <em>Ingrid</em> na roerig vertrek uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Geen balans' B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De opvallendste deelnemer van dit seizoen B&B Vol Liefde is onbetwist Walter. Samen met zijn spirituele logees veroorzaakte hij veel ophef onder de kijkers door middel van dans en oerschreeuwen. Niettemin is de sfeer in Troche aanzienlijk minder luchtig geworden nadat een woedende Ingrid halsoverkop vertrok. Tekst gaat verder onder de video. Walter maakt excusesRTL Boulevard had een gesprek met Ingrid om haar een hart onder de riem te steken. De oud-deelneemster vertelde dat er een duidelijk gebrek aan balans was, maar ze kijkt toch positief terug op het avontuur: "Hij heeft me nog een berichtje gestuurd en zijn excuses aangeboden, dat vond ik fijn om te horen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Walter maakt excuses aan Ingrid na roerig vertrek uit B&B Vol Liefde: 'Geen balans'

Walter maakt excuses
RTL Boulevard had een gesprek met Ingrid om haar een hart onder de riem te steken. De oud-deelneemster vertelde dat er een duidelijk gebrek aan balans was, maar ze kijkt toch positief terug op het avontuur: "Hij heeft me nog een berichtje gestuurd en zijn excuses aangeboden, dat vond ik fijn om te horen."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's