Zien: Heldhaftige omstanders achtervolgen 23-jarige verdachte explosie Rotterdam

Zien: Heldhaftige omstanders achtervolgen 23-jarige verdachte explosie Rotterdam

Bij een horecazaak in Rotterdam vond afgelopen nacht rond 03.45 uur een explosie plaats. Ooggetuigen zagen drie mannen wegrennen en besloten hen te achtervolgen. Ze wisten één van de drie, een 23-jarige Rotterdammer, te grijpen tijdens zijn vluchtpoging. De politie heeft deze verdachte in hechtenis genomen, terwijl de andere twee nog voortvluchtig zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Heldhaftige omstanders</em> achtervolgen 23-jarige verdachte <em>explosie Rotterdam</em> Bij een horecazaak in Rotterdam vond afgelopen nacht rond 03.45 uur een explosie plaats. Ooggetuigen zagen drie mannen wegrennen en besloten hen te achtervolgen. Ze wisten één van de drie, een 23-jarige Rotterdammer, te grijpen tijdens zijn vluchtpoging. De politie heeft deze verdachte in hechtenis genomen, terwijl de andere twee nog voortvluchtig zijn. Tekst gaat verder onder de video. OmstandersVolgens de politie waren er tijdens de explosie veel omstanders aanwezig in de straat bij de horecazaak. Deze getuigen zagen drie mannen in het zwart gekleed naderen, zich buigen bij het gebouw en vervolgens snel wegrennen. Spoedig daarna volgde een luide knal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tientallen eigenaren nemen afscheid van auto in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Allemaal total loss' Bekijk deze video » Video: doorbraak scantechnologie Radboudumc identificeert syndromen bij kinderen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Omstanders
Volgens de politie waren er tijdens de explosie veel omstanders aanwezig in de straat bij de horecazaak. Deze getuigen zagen drie mannen in het zwart gekleed naderen, zich buigen bij het gebouw en vervolgens snel wegrennen. Spoedig daarna volgde een luide knal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV