Tientallen eigenaren nemen afscheid van auto in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Allemaal total loss'

Tientallen eigenaren nemen afscheid van auto in ondergelopen parkeergarage Purmerend: 'Allemaal total loss'

Donderdag 10 augustus 2023 om 14:38

Op donderdagochtend is voor de ogen van de eigenaren gestart met het veiligstellen van de tientallen overstroomde auto's in Purmerend. Hevige regenval zorgde ervoor dat een parkeergarage compleet onder water kwam te staan, waardoor alle auto's als total loss zijn beschouwd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tientallen eigenaren</em> nemen <em>afscheid</em> van auto in ondergelopen <em>parkeergarage Purmerend</em>: 'Allemaal total loss' Op donderdagochtend is voor de ogen van de eigenaren gestart met het veiligstellen van de tientallen overstroomde auto's in Purmerend. Hevige regenval zorgde ervoor dat een parkeergarage compleet onder water kwam te staan, waardoor alle auto's als total loss zijn beschouwd. Tekst gaat verder onder de video. Onstartbare motorenBij de ingang van de garage staan de eigenaren te kijken hoe één voor één de auto's eruit worden gesleept. Nettie en haar man Rinus hadden hun Ford Ka+ slechts vier jaar lang: "We hadden er nog jaren plezier van kunnen hebben." Alle auto's in de parkeergarage hebben volledig onder water gestaan, wat resulteert in onstartbare motoren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Gepensioneerde Ria keert terug in kraamzorg vanwege tekort: 'Met net zoveel passie als toen' Bekijk deze video » Zien: beelden van overstromingen in Zweden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Onstartbare motoren
Bij de ingang van de garage staan de eigenaren te kijken hoe één voor één de auto's eruit worden gesleept. Nettie en haar man Rinus hadden hun Ford Ka+ slechts vier jaar lang: "We hadden er nog jaren plezier van kunnen hebben." Alle auto's in de parkeergarage hebben volledig onder water gestaan, wat resulteert in onstartbare motoren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's