Zien: politie zoekt dader schoten en explosie bij tabakswinkel in Rotterdam Centrum

Zien: politie zoekt dader schoten en explosie bij tabakswinkel in Rotterdam Centrum

Zien: politie zoekt dader schoten en explosie bij <em>tabakswinkel</em> in <em>Rotterdam Centrum</em> Een tabakswinkel in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Vierambachtstraat, werd in de nacht van zaterdag op zondag het doelwit van een schietincident en een daaropvolgende explosie. De politie onderzoekt de zaak aan de hand van camerabeelden om de precieze gebeurtenissen te achterhalen, maar tot op heden is er nog geen enkele aanwijzing over de identiteit van de dader(s). Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video) Bekijk deze video » Video: 36-jarige man raakt zwaargewond bij schietpartij in centrum Den Haag Bekijk deze video »
Misdaad :
Zondag 6 augustus 2023 om 14:23

Een tabakswinkel in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Vierambachtstraat, werd in de nacht van zaterdag op zondag het doelwit van een schietincident en een daaropvolgende explosie. De politie onderzoekt de zaak aan de hand van camerabeelden om de precieze gebeurtenissen te achterhalen, maar tot op heden is er nog geen enkele aanwijzing over de identiteit van de dader(s).

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's