Zien: Aanval VVD-icoon Henk Kamp op Pieter Omtzigt blijkt vooropgezet plan

Zien: Aanval VVD-icoon Henk Kamp op Pieter Omtzigt blijkt vooropgezet plan

Donderdag 10 augustus 2023 om 16:24

Hoewel de definitieve beslissing over de politieke toekomst van Pieter Omtzigt nog niet is genomen, lijkt de campagne al van start te zijn gegaan. Op de radio haalde VVD-icoon Henk Kamp deze week naar hem uit, wat volgens campagnestrateeg Linh Vu waarschijnlijk gepland was. Opmerkelijk genoeg lijkt dit echter alleen maar in het voordeel van Omtzigt uit te pakken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Aanval <em>VVD-icoon Henk Kamp</em> op <em>Pieter Omtzigt</em> blijkt vooropgezet plan Hoewel de definitieve beslissing over de politieke toekomst van Pieter Omtzigt nog niet is genomen, lijkt de campagne al van start te zijn gegaan. Op de radio haalde VVD-icoon Henk Kamp deze week naar hem uit, wat volgens campagnestrateeg Linh Vu waarschijnlijk gepland was. Opmerkelijk genoeg lijkt dit echter alleen maar in het voordeel van Omtzigt uit te pakken. Tekst gaat verder onder de video. Aanval OmtzigtVolgens Vu zou de VVD via Henk Kamp alvast bezig zijn geweest om de campagne voor te bereiden, voordat deze later deze maand daadwerkelijk van start gaat. "We willen verschillende kaders verkennen over Pieter Omtzigt," zei ze, zoals bijvoorbeeld het beeld schetsen van hem als iemand die door zijn burnout als Kamerlid niet geschikt is om een partij of zelfs het land te leiden, zoals Kamp beweert. "Het is duidelijk dat Kamp aan de stoelpoten van Pieter Omtzigt zaagt," voegde Vu eraan toe. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt in WNL op Zondag: "Het is alleen maar verslechterd" Bekijk deze video » Ook Job Knoester brandt Frans Timmermans af: ‘Niet betrouwbaar’ (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Video: zaterdag tóch geen nieuws over oprichting eigen partij Pieter Omtzigt Bekijk deze video »
Politiek :

Aanval Omtzigt
Volgens Vu zou de VVD via Henk Kamp alvast bezig zijn geweest om de campagne voor te bereiden, voordat deze later deze maand daadwerkelijk van start gaat. "We willen verschillende kaders verkennen over Pieter Omtzigt," zei ze, zoals bijvoorbeeld het beeld schetsen van hem als iemand die door zijn burnout als Kamerlid niet geschikt is om een partij of zelfs het land te leiden, zoals Kamp beweert. "Het is duidelijk dat Kamp aan de stoelpoten van Pieter Omtzigt zaagt," voegde Vu eraan toe.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's