Pieter Omtzigt weigert terugkeer naar CDA na excuses: 'Boek is definitief dicht'

Pieter Omtzigt weigert terugkeer naar CDA na excuses: 'Boek is definitief dicht'

Zondag 30 juli 2023 om 13:52

Een poging van het CDA om Pieter Omtzigt terug te laten keren bij de partij, heeft niets opgeleverd. Het Kamerlid laat weten dat wat hem betreft het CDA-boek definitief dicht is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Pieter Omtzigt</em> weigert <em>terugkeer naar CDA</em> na excuses: 'Boek is definitief dicht' Een poging van het CDA om Pieter Omtzigt terug te laten keren bij de partij, heeft niets opgeleverd. Het Kamerlid laat weten dat wat hem betreft het CDA-boek definitief dicht is. Tekst gaat verder onder de video. Lijmpoging CDACDA-partijvoorzitter Hans Huibers probeerde hem woensdag van gedachten te laten veranderen door in een brief aan Omtzigt te vragen of hij zich weer bij het CDA wil aansluiten. Hij zou ook excuses hebben gemaakt voor de manier waarop de partij met de politicus is omgegaan. Echter, Omtzigt laat zaterdag weten dat hij geen interesse heeft in een terugkeer bij zijn voormalige partij. "Zoals al vaker gezegd is het boek met het CDA dicht", meldt hij op X, het voormalige Twitter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video) Bekijk deze video » Video: zaterdag tóch geen nieuws over oprichting eigen partij Pieter Omtzigt Bekijk deze video »
Politiek :

Lijmpoging CDA
CDA-partijvoorzitter Hans Huibers probeerde hem woensdag van gedachten te laten veranderen door in een brief aan Omtzigt te vragen of hij zich weer bij het CDA wil aansluiten. Hij zou ook excuses hebben gemaakt voor de manier waarop de partij met de politicus is omgegaan. Echter, Omtzigt laat zaterdag weten dat hij geen interesse heeft in een terugkeer bij zijn voormalige partij. "Zoals al vaker gezegd is het boek met het CDA dicht", meldt hij op X, het voormalige Twitter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's