Kim vs. Kanye: The Divorce onthult sappige details vechtscheiding Kim en Kanye

Kim vs. Kanye: The Divorce onthult sappige details vechtscheiding Kim en Kanye

Donderdag 10 augustus 2023 om 20:45

Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West vierden in 2014 hun liefde met een groots huwelijk in een kasteel in Florence, omringd door 200 gasten. Het ooit betoverende liefdesverhaal is nu ten einde en hun huwelijk is officieel beëindigd. Een nieuwe documentaire geeft meer inzichten over de breuk.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kim vs. Kanye: The Divorce</em> onthult sappige details <em>vechtscheiding</em> Kim en Kanye Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West vierden in 2014 hun liefde met een groots huwelijk in een kasteel in Florence, omringd door 200 gasten. Het ooit betoverende liefdesverhaal is nu ten einde en hun huwelijk is officieel beëindigd. Een nieuwe documentaire geeft meer inzichten over de breuk. Tekst gaat verder onder de video. Kim vs. Kanye: The DivorceDe documentaire met de titel 'Kim vs. Kanye: The Divorce' roept uiteenlopende reacties op, waarbij de vraag "Wie heeft hierom gevraagd?" het meest opvalt. Opmerkelijk is dat zowel Kim als Kanye afwezig zijn in de docu, en er lijkt geen enkele persoon aanwezig te zijn die een directe band heeft met het paar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kim vs. Kanye: The Divorce onthult sappige details vechtscheiding Kim en Kanye

Kim vs. Kanye: The Divorce
De documentaire met de titel 'Kim vs. Kanye: The Divorce' roept uiteenlopende reacties op, waarbij de vraag "Wie heeft hierom gevraagd?" het meest opvalt. Opmerkelijk is dat zowel Kim als Kanye afwezig zijn in de docu, en er lijkt geen enkele persoon aanwezig te zijn die een directe band heeft met het paar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's