Video: Marieke Elsinga maakt eenmalige comeback bij RTL Boulevard

Video: Marieke Elsinga maakt eenmalige comeback bij RTL Boulevard

Donderdag 10 augustus 2023 om 21:45

Op donderdag was Marieke Elsinga tijdelijk terug bij RTL Boulevard. De presentatrice nam eenmalig weer plaats aan de desk, omdat Daphne Bunskoek momenteel met een gebroken knie thuis zit en niet kon werken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Marieke Elsinga</em> maakt eenmalige comeback bij <em>RTL Boulevard</em> Op donderdag was Marieke Elsinga tijdelijk terug bij RTL Boulevard. De presentatrice nam eenmalig weer plaats aan de desk, omdat Daphne Bunskoek momenteel met een gebroken knie thuis zit en niet kon werken. Tekst gaat verder onder de video. Marieke ElsingaIn juli vorig jaar kondigde Elsinga aan dat ze haar werk bij RTL Boulevard zou neerleggen om zich te kunnen richten op andere programma's. "Ik dacht: ik kom, want helaas: er was nood aan de man," zei Elsinga aan de desk. "Dus ik dacht: ik spring in." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Marieke Elsinga maakt eenmalige comeback bij RTL Boulevard

Marieke Elsinga
In juli vorig jaar kondigde Elsinga aan dat ze haar werk bij RTL Boulevard zou neerleggen om zich te kunnen richten op andere programma's. "Ik dacht: ik kom, want helaas: er was nood aan de man," zei Elsinga aan de desk. "Dus ik dacht: ik spring in."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's