Wie willen er allemaal met Mark Rutte zoenen? (Weet Ik Veel)

Wie willen er allemaal met Mark Rutte zoenen? (Weet Ik Veel)

Met de premier Mark Rutte zoenen, dat moet dan snel gebeuren want Mark stapt uit de politiek na de nieuwe verkiezingen in november. Maar wie willen er allemaal met Mark Rutte zoenen; Beau van Erven Dorens, Marieke Elsinga? En met wie willen de andere kandidaten in de kennisquiz Weet Ik Veel eigenlijk zoenen?

Bekijk het fragment van Weet Ik Veel hieronder.

Wie willen er allemaal met <em>Mark Rutte</em> zoenen? (<em>Weet Ik Veel</em>) Met de premier Mark Rutte zoenen, dat moet dan snel gebeuren want Mark stapt uit de politiek na de nieuwe verkiezingen in november. Maar wie willen er allemaal met Mark Rutte zoenen; Beau van Erven Dorens, Marieke Elsinga? En met wie willen de andere kandidaten in de kennisquiz Weet Ik Veel eigenlijk zoenen? Bekijk het fragment van Weet Ik Veel hieronder. Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Weet Ik Veel terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens crasht zinkende boot tegen brug Bekijk deze video » Heftige beelden: Marieke Elsinga ondergaat behandeling tegen haaruitval Bekijk deze video » Micheal Jackson bedacht niet de Moonwalk (Weet Ik Veel) Bekijk deze video »
TV :
Wie willen er allemaal met Mark Rutte zoenen? (Weet Ik Veel)

Weet Ik Veel is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Weet Ik Veel terugkijken via Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV