Maurice Steijn reageert op schokkend statement Wesley Sneijder: 'Deur staat open'

Maurice Steijn reageert op schokkend statement Wesley Sneijder: 'Deur staat open'

Vrijdag 11 augustus 2023 om 16:18

Maurice Steijn bevestigt tijdens de persconferentie voor het Eredivisie-duel met Heracles Almelo dat de deur bij Ajax nog openstaat voor Wesley Sneijder. Eerder deze week werden de gesprekken met de recordinternational 'on hold' gezet, waarna Sneijder zijn plannen om bij Ajax aan de slag te gaan definitief introk.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maurice Steijn</em> reageert op schokkend statement <em>Wesley Sneijder</em>: 'Deur staat open' Maurice Steijn bevestigt tijdens de persconferentie voor het Eredivisie-duel met Heracles Almelo dat de deur bij Ajax nog openstaat voor Wesley Sneijder. Eerder deze week werden de gesprekken met de recordinternational 'on hold' gezet, waarna Sneijder zijn plannen om bij Ajax aan de slag te gaan definitief introk. Tekst gaat verder onder de video. Steijn over SneijderTijdens de persconferentie biedt Steijn inzicht in de situatie rondom Sneijder: "Hij wil heel graag trainer worden en is op zoek naar een plek om erachter te komen waar zijn kwaliteiten en kracht liggen," aldus de 49-jarige coach van de Amsterdammers. "Ik heb verschillende keren met Wesley gesproken. Dat waren hele goede en fijne gesprekken." Bekijk de video van De Oranjezomer in gesprek met Maurice Steijn hierboven. Bekijk ook Zien: Johan Derksen heeft totaal geen vertrouwen in aanvoerderschap Steven Bergwijn Bekijk deze video » Maurice Steijn spreek duidelijke taal over doelstelling Ajax: 'Kampioen worden' Bekijk deze video »
Voetbal :

Steijn over Sneijder
Tijdens de persconferentie biedt Steijn inzicht in de situatie rondom Sneijder: "Hij wil heel graag trainer worden en is op zoek naar een plek om erachter te komen waar zijn kwaliteiten en kracht liggen," aldus de 49-jarige coach van de Amsterdammers. "Ik heb verschillende keren met Wesley gesproken. Dat waren hele goede en fijne gesprekken."

Bekijk de video van De Oranjezomer in gesprek met Maurice Steijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's