Maurice Steijn spreek duidelijke taal over doelstelling Ajax: 'Kampioen worden'

Maurice Steijn spreek duidelijke taal over doelstelling Ajax: 'Kampioen worden'

Vrijdag 11 augustus 2023 om 16:06

Met groot vertrouwen kijkt Maurice Steijn uit naar de aanstaande eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Als kersverse coach van Ajax is hij ervan overtuigd dat zijn team over aanzienlijke kwaliteiten beschikt en dat het, in tegenstelling tot veel critici, een serieuze kanshebber is voor het kampioenschap.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maurice Steijn</em> spreek duidelijke taal over <em>doelstelling Ajax</em>: 'Kampioen worden' Met groot vertrouwen kijkt Maurice Steijn uit naar de aanstaande eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Als kersverse coach van Ajax is hij ervan overtuigd dat zijn team over aanzienlijke kwaliteiten beschikt en dat het, in tegenstelling tot veel critici, een serieuze kanshebber is voor het kampioenschap. Tekst gaat verder onder de video. Doelstelling AjaxOndanks verschillende nederlagen tijdens de oefencampagne, behoudt Steijn een positief gevoel over de voorbereiding: "Ik denk dat we zeker deze wedstrijden genoeg kwaliteit hebben om ons met de andere kampioenskandidaten te meten. Met een aantal versterkingen erbij is dat al helemaal geen discussie." Bekijk de video van De Oranjezomer in gesprek met Maurice Steijn hierboven. Bekijk ook Zien: Puinhoop bij Ajax breidt zich uit, wat vindt Valentijn Driessen ervan? Bekijk deze video » Zien: Johan Derksen heeft totaal geen vertrouwen in aanvoerderschap Steven Bergwijn Bekijk deze video »
Voetbal :

Doelstelling Ajax
Ondanks verschillende nederlagen tijdens de oefencampagne, behoudt Steijn een positief gevoel over de voorbereiding: "Ik denk dat we zeker deze wedstrijden genoeg kwaliteit hebben om ons met de andere kampioenskandidaten te meten. Met een aantal versterkingen erbij is dat al helemaal geen discussie."

Bekijk de video van De Oranjezomer in gesprek met Maurice Steijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's