Zien: huwelijk Raymond van Barneveld en Julia Evans last-minute uitgesteld

Zien: huwelijk Raymond van Barneveld en Julia Evans last-minute uitgesteld

Vrijdag 11 augustus 2023 om 18:47

De liefdesvonk tussen Raymond van Barneveld en Julia brandt fel, vorig jaar stelde de darter zijn geliefde ten huwelijk in het romantische Parijs. Desondanks lijkt het erop dat de geplande viering niet zal plaatsvinden. Het huwelijk van Raymond van Barneveld en Julia is namelijk uitgesteld, zoals bevestigd door zijn management.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: huwelijk <em>Raymond van Barneveld</em> en <em>Julia Evans</em> last-minute uitgesteld De liefdesvonk tussen Raymond van Barneveld en Julia brandt fel, vorig jaar stelde de darter zijn geliefde ten huwelijk in het romantische Parijs. Desondanks lijkt het erop dat de geplande viering niet zal plaatsvinden. Het huwelijk van Raymond van Barneveld en Julia is namelijk uitgesteld, zoals bevestigd door zijn management. Tekst gaat verder onder de video. HuwelijksplannenHet huwelijksplan heeft een wijziging ondergaan vanwege de finaledag van de World Series Finals, die live zal plaatsvinden in de AFAS Live in Amsterdam op 17 september. Gelukkig hoeven Raymond van Barneveld en Julia Evans niet lang te wachten. De nieuwe trouwdatum is vastgesteld op 19 september 2023. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Drama voor Raymond van Barneveld: 'Zit hele dag op toilet' (video) Bekijk deze video » Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :

Huwelijksplannen
Het huwelijksplan heeft een wijziging ondergaan vanwege de finaledag van de World Series Finals, die live zal plaatsvinden in de AFAS Live in Amsterdam op 17 september. Gelukkig hoeven Raymond van Barneveld en Julia Evans niet lang te wachten. De nieuwe trouwdatum is vastgesteld op 19 september 2023.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's