Zien: Nicol Kremers onthult gedurfde nieuwe look na afronden therapie in Thailand

Zien: Nicol Kremers onthult gedurfde nieuwe look na afronden therapie in Thailand

Vrijdag 11 augustus 2023 om 19:36

Nicol Kremers heeft een nieuwe look omarmd en zal voortaan met een ander kapsel door het leven gaan. Ze deelt haar transformatie op sociale media en laat er meer over zien in de onderstaande video.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nicol Kremers</em> onthult gedurfde <em>nieuwe look</em> na afronden <em>therapie in Thailand</em> Nicol Kremers heeft een nieuwe look omarmd en zal voortaan met een ander kapsel door het leven gaan. Ze deelt haar transformatie op sociale media en laat er meer over zien in de onderstaande video. Tekst gaat verder onder de video. ThailandOp de beelden is te zien dat Nicol heeft gekozen voor een nieuw kapsel, waarbij ze het haar bovenop heeft ingevlochten en achteraan een staart heeft gemaakt. Deze nieuwe look komt nadat Nicol Kremers eerder deze week terugkeerde naar Nederland, na het voltooien van therapie in Thailand. Volgens haar advocaat, Sébas Diekstra, gaat het goed met haar. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: is Nicol Kremers nu samen met Martijn uit Married At First Sight?! Bekijk deze video » Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in' Bekijk deze video »
Entertainment :

Thailand
Op de beelden is te zien dat Nicol heeft gekozen voor een nieuw kapsel, waarbij ze het haar bovenop heeft ingevlochten en achteraan een staart heeft gemaakt. Deze nieuwe look komt nadat Nicol Kremers eerder deze week terugkeerde naar Nederland, na het voltooien van therapie in Thailand. Volgens haar advocaat, Sébas Diekstra, gaat het goed met haar.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's