Heftig: Nicol Kremers schrijft boek met alle details rond mishandelingen van ex Peter Gillis

Heftig: Nicol Kremers schrijft boek met alle details rond mishandelingen van ex Peter Gillis

Heftig: <em>Nicol Kremers</em> schrijft boek met alle details rond mishandelingen van ex Peter Gillis Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in' Het lijkt wellicht wat stil rond Nicol Kremers en de vete met haar ex Peter Gillis, maar niets is minder waar. Achter de schermen is justitie bezig met de aanklachten van mishandeling die Nicol heeft ingediend tegen de realityster van Familie Gillis: massa is kassa. Bovendien komt Nicol met een boek! Details rond mishandelingen naar buitenKremers tekent haar levensverhaal op, zo weet Evert Santegoeds te vertellen. En dit is niet alleen een biografie, het zou vooral gaan over haar ervaringen met Peter. Volgens de roddeljournalist gaat Nicol veel details over de mishandelingen uit de doeken doen. Dit komt als reactie op het boek dat Peter binnenkort uitbrengt, al is dat wat minder onschuldig. Gillis komt namelijk met een kookboek… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Talpa gaat door met opnames nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (video) Bekijk deze video » Peter Gillis maakt zich geen zorgen over belastingfraude: 'Zie het met vertrouwen tegemoet' Bekijk deze video » Hatseflats: Peter Gillis knalt van glijbaan af (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 3 augustus 2023 om 10:17

Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in'

Het lijkt wellicht wat stil rond Nicol Kremers en de vete met haar ex Peter Gillis, maar niets is minder waar. Achter de schermen is justitie bezig met de aanklachten van mishandeling die Nicol heeft ingediend tegen de realityster van Familie Gillis: massa is kassa. Bovendien komt Nicol met een boek!

Details rond mishandelingen naar buiten
Kremers tekent haar levensverhaal op, zo weet Evert Santegoeds te vertellen. En dit is niet alleen een biografie, het zou vooral gaan over haar ervaringen met Peter. Volgens de roddeljournalist gaat Nicol veel details over de mishandelingen uit de doeken doen. Dit komt als reactie op het boek dat Peter binnenkort uitbrengt, al is dat wat minder onschuldig. Gillis komt namelijk met een kookboek…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's