Waarom ging Mart Hoogkamer niet naar Shownieuws om einde burn-out te vieren?

Waarom ging Mart Hoogkamer niet naar Shownieuws om einde burn-out te vieren?

Waarom ging <em>Mart Hoogkamer</em> niet naar <em>Shownieuws</em> om einde burn-out te vieren? Zie boven een fragment uit Shownieuws met Billy Dans over de burn-out van Mart Hoogkamer Mart Hoogkamer cancelde gisteravond zijn komst naar de studio van Shownieuws om het einde van zijn burn-out daar te vieren. Patty Brard geeft de 'ins en outs' omtrent Marts beslissing in de laatste momenten van de uitzending, vanaf ongeveer 36 minuten. Bekijk de gehele aflevering van Shownieuws op 11 augustus hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Talent Scouts: 'De Formatie' speelt het dak eraf met Ik Ga Zwemmen Bekijk deze video » Mart Hoogkamer laat weer van zich horen (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer neemt volgers in de maling (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Zaterdag 12 augustus 2023 om 19:56

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Billy Dans over de burn-out van Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer cancelde gisteravond zijn komst naar de studio van Shownieuws om het einde van zijn burn-out daar te vieren. Patty Brard geeft de 'ins en outs' omtrent Marts beslissing in de laatste momenten van de uitzending, vanaf ongeveer 36 minuten.

Bekijk de gehele aflevering van Shownieuws op 11 augustus hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's