Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer maakt volgers jaloers met gloednieuwe BMW

Bekijk de beelden: Mart Hoogkamer maakt volgers jaloers met gloednieuwe BMW

Vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00

Mart Hoogkamer deelt opwindend nieuws met zijn volgers, vandaag heeft de zanger zijn gloednieuwe auto in ontvangst genomen. Met een trotse glimlach deelt hij beelden van zijn fonkelnieuwe BMW op zijn Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Mart Hoogkamer</em> maakt volgers jaloers met <em>gloednieuwe BMW</em> Mart Hoogkamer deelt opwindend nieuws met zijn volgers, vandaag heeft de zanger zijn gloednieuwe auto in ontvangst genomen. Met een trotse glimlach deelt hij beelden van zijn fonkelnieuwe BMW op zijn Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Burn-outMuziekartiest Billy Dans vertelde eerder deze week over de burn-out van Mart Hoogkamer. Dans liet weten dat Mart altijd welkom is in de studio, want daar voel je je als artiest veilig en kun je schrijven over je gevoel: "Dat werkt helend." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mart Hoogkamer laat weer van zich horen (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer neemt volgers in de maling (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Burn-out
Muziekartiest Billy Dans vertelde eerder deze week over de burn-out van Mart Hoogkamer. Dans liet weten dat Mart altijd welkom is in de studio, want daar voel je je als artiest veilig en kun je schrijven over je gevoel: "Dat werkt helend."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's