The Talent Scouts: 'De Formatie' speelt het dak eraf met Ik Ga Zwemmen

The Talent Scouts: 'De Formatie' speelt het dak eraf met Ik Ga Zwemmen

Zondag 23 juli 2023 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Gisteren zagen we in The Talent Scouts de groep 'De Formatie'. De muzikanten brengen het nummer Ik Ga Zwemmen ten gehore. Bekijk hieronder het optreden van 'De Formatie'. Wie o wie drukt als eerst op de knop?

<em>The Talent Scouts</em>: 'De Formatie' speelt het dak eraf met <em>Ik Ga Zwemmen</em> Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 22 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Gisteren zagen we in The Talent Scouts de groep 'De Formatie'. De muzikanten brengen het nummer Ik Ga Zwemmen ten gehore. Bekijk hieronder het optreden van 'De Formatie'. Wie o wie drukt als eerst op de knop? DansenDe Formatie zingt Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer en het publiek gaat los. Ook de juryleden vinden het optreden geweldig en dansen voor hun stoelen. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts gemist? Rapper Donnie kiest op bijzondere wijze voor Peggy Bekijk deze video » The Talent Scouts: Lisa maakt indruk met Franse versie Nobody's Wife (video) Bekijk deze video »
TV :

Dansen
De Formatie zingt Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer en het publiek gaat los. Ook de juryleden vinden het optreden geweldig en dansen voor hun stoelen.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's