Heftige beelden: fataal auto-ongeluk in Ter Heijde eist vrouws leven

Heftige beelden: fataal auto-ongeluk in Ter Heijde eist vrouws leven

Vrijdag 11 augustus 2023 om 18:44

Op vrijdag heeft zich in het Zuid-Hollandse dorp Ter Heijde een ongeval voorgedaan waarbij een inzittende van een voertuig om het leven is gekomen. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>fataal auto-ongeluk</em> in <em>Ter Heijde</em> eist vrouws leven Op vrijdag heeft zich in het Zuid-Hollandse dorp Ter Heijde een ongeval voorgedaan waarbij een inzittende van een voertuig om het leven is gekomen. De bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Eenzijdig ongevalHoewel er op de beelden twee zwaar beschadigde auto's te zien zijn, een blauwe Suzuki en een zwarte Dacia, meldt de politie dat dit waarschijnlijk een eenzijdig ongeval is. Het dodelijke slachtoffer, een vrouw, zat in de blauwe Suzuki, zoals aan Hart van Nederland werd bevestigd. Het incident vond plaats op de Karel Doormanweg, en de politie onderzoekt nog de oorzaak van het ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Overval op juwelier in Vlaardingen: verdachte gearresteerd na steekincident ontsnappingspoging Bekijk deze video » Video: Auto schiet van snelweg op Mastendreef langs A58 bij Bergen op Zoom Bekijk deze video »
Nieuws :

Eenzijdig ongeval
Hoewel er op de beelden twee zwaar beschadigde auto's te zien zijn, een blauwe Suzuki en een zwarte Dacia, meldt de politie dat dit waarschijnlijk een eenzijdig ongeval is. Het dodelijke slachtoffer, een vrouw, zat in de blauwe Suzuki, zoals aan Hart van Nederland werd bevestigd. Het incident vond plaats op de Karel Doormanweg, en de politie onderzoekt nog de oorzaak van het ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's