Ophef over uitzending jeugdserie met Thijs Römer, NTR reageert op klachtenregen (RTL Boulevard)

Ophef over uitzending jeugdserie met Thijs Römer, NTR reageert op klachtenregen (RTL Boulevard)

Zondag 13 augustus 2023 om 19:42

Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin het panel discussieert over de vraag of de carrière van Thijs Römer nu definitief voorbij is door zijn veroordeling?

In RTL Boulevard aandacht voor omroep NTR dat na een klachtenregen over de uitzending van een aflevering van de jeugdserie 'Kamp Koekieloekie', een verklaring uitgaf.

Thijs Römer
Zondagochtend was op NPO 3 de zesde aflevering van de serie te zien, waarinThijs Römer een bijrol heeft. De acteur is deze week veroordeeld voor online zedendelicten met minderjarige meisjes. Vanwege de ontstane ophef, verklaarde de NTR de aflevering van de buis te zullen halen en de aflevering van NPO Start te verwijderen.

Bekijk het in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Ophef over uitzending jeugdserie met <em>Thijs Römer</em>, NTR reageert op klachtenregen (<em>RTL Boulevard</em>) Zie boven een fragment uit Shownieuws waarin het panel discussieert over de vraag of de carrière van Thijs Römer nu definitief voorbij is door zijn veroordeling? In RTL Boulevard aandacht voor omroep NTR dat na een klachtenregen over de uitzending van een aflevering van de jeugdserie 'Kamp Koekieloekie', een verklaring uitgaf. Thijs RömerZondagochtend was op NPO 3 de zesde aflevering van de serie te zien, waarinThijs Römer een bijrol heeft. De acteur is deze week veroordeeld voor online zedendelicten met minderjarige meisjes. Vanwege de ontstane ophef, verklaarde de NTR de aflevering van de buis te zullen halen en de aflevering van NPO Start te verwijderen. Bekijk het in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ex Thijs Römer viert vandaag feest Bekijk deze video » Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Nena, slachtoffer Thijs Römer, verheugd met uitspraak: 'Geweldig!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Ophef over uitzending jeugdserie met Thijs Römer, NTR reageert op klachtenregen (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's