Wat vraagt Marco Schuitmaker, de Engelbewaarder voor optreden in buitenland? (RTL Boulevard)

Wat vraagt Marco Schuitmaker, de Engelbewaarder voor optreden in buitenland? (RTL Boulevard)

Wat vraagt <em>Marco Schuitmaker</em>, de <em>Engelbewaarder</em> voor optreden in buitenland? (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard zien we onder meer Tony Junior, Yes-R en Marco Schuitmaker voor wie het geen vakantietijd is maar die juist flink moeten aanpoten met alle festivals en feestweken in Nederland. Daarbij reizen ze ook naar Hongkong, Portugal, Spanje en Griekenland om voor de (Hollandse) vakantiegangers op te treden. TarievenWelke tarieven worden er zoal gevraagd voor een concert in het buitenland? Rob Goossens heeft het antwoord. Marco Schuitmaker, de 'Engelbewaarder' vraagt 5000 euro voor een half uur, Bizzey 9000 euro en wat kost Lil' Kleine? Risico op boycot van de toko naderhand al dan niet included... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Marco Schuitmaker treedt op tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen Bekijk deze video » Zien: Marco Schuitmaker blaast Nijmegen omver met Engelbewaarder bij Vierdaagse (video) Bekijk deze video » Marco Schuitmaker schrijft geschiedenis: 'Engelbewaarder' langst genoteerde nummer 1 hit in Top 40 Bekijk deze video »
Entertainment :
Wat vraagt Marco Schuitmaker, de Engelbewaarder voor optreden in buitenland? (RTL Boulevard)
Zondag 13 augustus 2023 om 21:38

In RTL Boulevard zien we onder meer Tony Junior, Yes-R en Marco Schuitmaker voor wie het geen vakantietijd is maar die juist flink moeten aanpoten met alle festivals en feestweken in Nederland. Daarbij reizen ze ook naar Hongkong, Portugal, Spanje en Griekenland om voor de (Hollandse) vakantiegangers op te treden.

Tarieven
Welke tarieven worden er zoal gevraagd voor een concert in het buitenland? Rob Goossens heeft het antwoord. Marco Schuitmaker, de 'Engelbewaarder' vraagt 5000 euro voor een half uur, Bizzey 9000 euro en wat kost Lil' Kleine? Risico op boycot van de toko naderhand al dan niet included...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's