Diana maakt duidelijk niet op zoek te zijn naar een trio in Ik Ga op Reis en Neem Mee

Diana maakt duidelijk niet op zoek te zijn naar een trio in Ik Ga op Reis en Neem Mee

In Ik Ga op Reis en Neem Mee wordt het naar Diana's smaak veel te gezellig tussen dates Bas en Rosan. Diana maakt het tweetal in niet mis te verstane woorden duidelijk dat ze hier wel met een kleine missie is en niet op zoek te zijn naar een trio. Bekijk het in het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

<em>Diana</em> maakt duidelijk niet op zoek te zijn naar een trio in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em> In Ik Ga op Reis en Neem Mee wordt het naar Diana's smaak veel te gezellig tussen dates Bas en Rosan. Diana maakt het tweetal in niet mis te verstane woorden duidelijk dat ze hier wel met een kleine missie is en niet op zoek te zijn naar een trio. Bekijk het in het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Diana is sprakeloos door haar nieuwe date (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Zien: bekijk de eerste 10 minuten van Spider-Man: Across the Spider-Verse Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik ga op reis en neem mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's