Zien: Merel van Dongen in tranen op Schiphol na WK vrouwenvoetbal 2023

Zien: Merel van Dongen in tranen op Schiphol na WK vrouwenvoetbal 2023

Maandag 14 augustus 2023 om 13:17

Na de uitschakeling op het WK voetbal tegen Spanje zijn de speelsters van het Nederlands elftal weer teruggekeerd op Schiphol. Bekijk de beelden van de trotse en geëmotioneerde Oranjevrouwen hierboven.

Brok in de keel
Vrienden en familie, vooral van de afzwaaiende Stefanie van der Gragt, hebben zich op Schiphol verzameld om de speelsters op te vangen. Voetbalster Merel van Dongen is in tranen als ze met NOS spreekt. Ze had graag langer willen blijven: "Het is vervelend", zegt ze met een brok in haar keel.

Zie hieronder een KIJK-video met reacties van de voetbalsupporters op het verliezen van de kwartfinale.

Zien: <em>Merel van Dongen</em> in tranen op Schiphol na WK vrouwenvoetbal 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Na de uitschakeling op het WK voetbal tegen Spanje zijn de speelsters van het Nederlands elftal weer teruggekeerd op Schiphol. Bekijk de beelden van de trotse en geëmotioneerde Oranjevrouwen hierboven. Brok in de keelVrienden en familie, vooral van de afzwaaiende Stefanie van der Gragt, hebben zich op Schiphol verzameld om de speelsters op te vangen. Voetbalster Merel van Dongen is in tranen als ze met NOS spreekt. Ze had graag langer willen blijven: "Het is vervelend", zegt ze met een brok in haar keel. Zie hieronder een KIJK-video met reacties van de voetbalsupporters op het verliezen van de kwartfinale. Bekijk ook Rhodos-vakantie is hel: "Spullen achtergelaten, mogelijk verbrand" Bekijk deze video » Zien: Joy en Walter uit B&B Vol Liefde gaan dansen voor Schiphol maar waar & wanneer? Bekijk deze video »
Sport :

Actuele video's

Meer actuele video's