Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders zondag te zien op RTL 4 (trailer)

Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders zondag te zien op RTL 4 (trailer)

<em>Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders</em> zondag te zien op RTL 4 (trailer) Zie hierboven een Shownieuws-video over Humberto op jacht naar jaguar. RTL 4 zendt zondag 20 augustus een documentaire uit over het fatale ongeluk met een stint in Oss, waardoor in 2018 vier kinderen om het leven kwamen. In de documentaire Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders spreekt presentator Humberto Tan met onder anderen de ouders van de kinderen die bij het ongeluk betrokken waren. Bekijk de eerste beelden van de docu in de Instagrampost hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) Overlevende Indy aan het woordOok voor het eerst deelt een overlevende van de ramp haar verhaal. Indy was toen 11 en is nu 16 jaar. "Deze documentaire heb ik samen met RTL Nieuws en uiteraard de ouders en Indy gemaakt. Het was intens om te maken, maar ik ben ook dankbaar dat ik door deze documentaire bijzondere mensen heb ontmoet", schrijft Humberto Tan op zijn Instagrampagina. Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders is zondag 20 augustus te zien bij RTL 4. De regie was in handen van Nicolette Bloemberg. Bekijk ook Hoe gaat Humberto Tan jaguars vinden? 'Met parfum van Calvin Klein' Bekijk deze video » Theo Maassen ontvangt in eerste Zomergasten Thomas Hertog: ‘Is tijdreizen reële optie?’ Bekijk deze video »
Show :
Maandag 14 augustus 2023 om 13:37

Zie hierboven een Shownieuws-video over Humberto op jacht naar jaguar.

RTL 4 zendt zondag 20 augustus een documentaire uit over het fatale ongeluk met een stint in Oss, waardoor in 2018 vier kinderen om het leven kwamen. In de documentaire Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders spreekt presentator Humberto Tan met onder anderen de ouders van de kinderen die bij het ongeluk betrokken waren. Bekijk de eerste beelden van de docu in de Instagrampost hieronder.

Lees verder onder de video.

Overlevende Indy aan het woord
Ook voor het eerst deelt een overlevende van de ramp haar verhaal. Indy was toen 11 en is nu 16 jaar. "Deze documentaire heb ik samen met RTL Nieuws en uiteraard de ouders en Indy gemaakt. Het was intens om te maken, maar ik ben ook dankbaar dat ik door deze documentaire bijzondere mensen heb ontmoet", schrijft Humberto Tan op zijn Instagrampagina.

Vijf Jaar Na De Stint: Het Verhaal Van De Ouders is zondag 20 augustus te zien bij RTL 4. De regie was in handen van Nicolette Bloemberg.

Actuele video's

Meer actuele video's