Eerste beelden van House of Glory met boze Rico Verhoeven: "Wil je winnen of niet?"

Eerste beelden van House of Glory met boze Rico Verhoeven: "Wil je winnen of niet?"

Eerste beelden van <em>House of Glory</em> met boze <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Wil je winnen of niet?&quot; Kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven bundelen hun krachten in een nieuw programma voor Videoland waarin ze op zoek gaan naar opkomende vechtsporttalenten. In de serie House of Glory zullen ze elk een team onder hun hoede nemen als coach. Rico Verhoeven neemt zijn rol heel serieus en gaat tekeer tegen zijn leerling: "Wil je winnen of niet!?" Bekijk de trailer van House of Glory hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Zes weken trainenDe jongens die onder begeleiding van Rico of Badr trainen maken zes weken lang heel wat mee. Rico is zeer fanatiek tijdens zijn lessen en wil dat zijn jongens de beste worden. Badr Hari spreekt rustiger met zijn vechters en herkent zichzelf in een van de jongens: "Ik kijk in de spiegel maar dan twintig jaar jonger." House of Glory is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland. Bekijk ook Plazibat is niet bang voor Rico Verhoeven: 'Ik dood hem' Bekijk deze video » Zien: Rico Verhoeven en Badr Hari trappen House of Glory af met epische staredown Bekijk deze video »
TV :
Maandag 14 augustus 2023 om 14:23

Kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven bundelen hun krachten in een nieuw programma voor Videoland waarin ze op zoek gaan naar opkomende vechtsporttalenten. In de serie House of Glory zullen ze elk een team onder hun hoede nemen als coach. Rico Verhoeven neemt zijn rol heel serieus en gaat tekeer tegen zijn leerling: "Wil je winnen of niet!?" Bekijk de trailer van House of Glory hieronder.

Lees verder onder de video.

Zes weken trainen
De jongens die onder begeleiding van Rico of Badr trainen maken zes weken lang heel wat mee. Rico is zeer fanatiek tijdens zijn lessen en wil dat zijn jongens de beste worden. Badr Hari spreekt rustiger met zijn vechters en herkent zichzelf in een van de jongens: "Ik kijk in de spiegel maar dan twintig jaar jonger."

House of Glory is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's