Zien: Rico Verhoeven en Badr Hari trappen House of Glory af met epische staredown

Zien: Rico Verhoeven en Badr Hari trappen House of Glory af met epische staredown

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> en <em>Badr Hari</em> trappen <em>House of Glory</em> af met epische staredown Het eerste hoogtepunt van House of Glory is een feit! Badr Hari en Rico Verhoeven, twee gerenommeerde kickboksers, bundelen hun krachten in een nieuw programma voor Videoland waarin ze op zoek gaan naar opkomende vechtsporttalenten. In 'House of Glory' zullen ze elk een team onder hun hoede nemen als coach. Voor welke teamcaptain ga jij, team Badr of team Rico? Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Laatste confrontatie?Sinds 2014 is Rico Verhoeven onafgebroken de wereldkampioen in het zwaargewicht bij kickboksbond Glory. Zijn meest recente gevecht om de wereldtitel vond plaats in 2021 tegen Jamal Ben Saddik. In januari van dit jaar liep Rico een knieblessure op, waardoor hij een operatie moest ondergaan. Aan de andere kant heeft Badr Hari voor het laatst in oktober van vorig jaar gevochten. Na zijn verliespartij gaf hij aan serieus te overwegen om te stoppen met kickboksen, maar er is nog steeds geen duidelijkheid over zijn toekomstplannen. Bekijk de video's van Videoland en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet' Bekijk deze video » Rico Verhoeven over 'afscheid' Badr Hari: 'Heel veel respect, geweldige carrière' Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Rico Verhoeven en Badr Hari trappen House of Glory af met epische staredown
Dinsdag 20 juni 2023 om 15:02

Het eerste hoogtepunt van House of Glory is een feit! Badr Hari en Rico Verhoeven, twee gerenommeerde kickboksers, bundelen hun krachten in een nieuw programma voor Videoland waarin ze op zoek gaan naar opkomende vechtsporttalenten. In 'House of Glory' zullen ze elk een team onder hun hoede nemen als coach. Voor welke teamcaptain ga jij, team Badr of team Rico?

Tekst gaat verder onder de video.

Laatste confrontatie?
Sinds 2014 is Rico Verhoeven onafgebroken de wereldkampioen in het zwaargewicht bij kickboksbond Glory. Zijn meest recente gevecht om de wereldtitel vond plaats in 2021 tegen Jamal Ben Saddik. In januari van dit jaar liep Rico een knieblessure op, waardoor hij een operatie moest ondergaan. Aan de andere kant heeft Badr Hari voor het laatst in oktober van vorig jaar gevochten. Na zijn verliespartij gaf hij aan serieus te overwegen om te stoppen met kickboksen, maar er is nog steeds geen duidelijkheid over zijn toekomstplannen.

Bekijk de video's van Videoland en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's