Tv-recensie: in Michella en Loisa werken mee kent dommigheid geen tijd

Tv-recensie: in Michella en Loisa werken mee kent dommigheid geen tijd
Nieuwe realityserie op Videoland

Film :

Vanaf 17 juli staat de eerste aflevering van Michella en Louisa werken mee op Videoland. De fans zullen uiteraard blij zijn om de favoriete realitysterren uit Echte Meisjes weer te zien, maar het gemiddelde publiek zal vooral uitlachen in plaats van toelachen. Lees hier onze eerste indruk van Michella en Louisa werken mee.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe realityseries en documentaires die on-demand beschikbaar zijn. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geschikt personeel
Michella Kox en Louisa Janssen, o.a. bekend van Echte Meisjes In de Jungle, gaan aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Key art van de realityserie 'Michella en Louisa werken mee. Bron: Videoland'

Beoordeling van Gids.tv

Deze recensie gaat over de eerste aflevering van Michella en Louisa werken mee.

Michella en Louisa zijn samen ontzettend grappig en ordinair en dat komt door omdat ze zichzelf vooral enorm grappig vinden. Wat dat betreft zijn het misschien een beetje de nieuwe Geer & Goor, maar over hen kun je in ieder geval zeggen dat ze wel voor een goed doel bezig zijn. Dat kun je over deze twee niet zeggen en de vraag is toch wel of de boeren in de eerste aflevering het echt menen als ze zeggen dat ze 'respect voor de vrouwen' hebben. Als je vijfentwintig minuten lang ordinair, ruw en zeuren, zeiken en zaniken wilt zien, ben je hier aan het goede adres.

Vanaf 17 juli 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Michella en Louisa werken mee te streamen op Videoland. Genre: reality. Totaal aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 25 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's