Politie doet inval in woning na schietpartij in Beerta (Hart van Nederland)

Politie doet inval in woning na schietpartij in Beerta (Hart van Nederland)

Dinsdag 15 augustus 2023 om 14:16

Bij een schietpartij in de Hoofdstraat van het Groningse Beerta op klaarlichte dag, raakte één persoon gewond. Hierop deed het arrestatieteam van de politie een inval in een woning elders, zoals te zien in Hart van Nederland. Er werd niets aangetroffen en niemand is tot nog toe aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Politie doet inval in woning na <em>schietpartij</em> in <em>Beerta</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Bij een schietpartij in de Hoofdstraat van het Groningse Beerta op klaarlichte dag, raakte één persoon gewond. Hierop deed het arrestatieteam van de politie een inval in een woning elders, zoals te zien in Hart van Nederland. Er werd niets aangetroffen en niemand is tot nog toe aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chaos in Den Bosch: bus rijdt chocoladewinkel 'Coco & Sebas' in Bekijk deze video » Zien: angstige Nederlanders geteisterd door hevige brand in Frankrijk Bekijk deze video » Heftig: zo duur worden chocoladepepernoten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's