Zien: angstige Nederlanders geteisterd door hevige brand in Frankrijk

Zien: angstige Nederlanders geteisterd door hevige brand in Frankrijk

Zien: angstige Nederlanders geteisterd door <em>hevige brand</em> in Frankrijk Na noodweer in Italië en hevige overstromingen in Slovenië zijn het nu de Nederlandse vakantiegangers in Frankrijk die bang zijn door het noodweer. Er woedt een hevige brand. Bekijk de beelden hierboven. Nog nooit zo ergIn het zuiden van het land zijn Nederlanders geëvacueerd na een grote brand vlakbij meerdere campings. "De brand woedde in de Zuid-Franse plaats Saint-André, vlakbij de toeristische badplaats Argelès-sur-Mer. Naar schatting staan zeker driehonderd hectaren in brand. De burgemeester van de plaats sprak tegen Franceinfo over een 'brand zoals we nog nooit hebben gezien.'", meldt Hart van Nederland. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Nederlanders terug uit Italië na noodweer: "Wel zonder auto, maar het is niet anders" Bekijk deze video » Vakantie in Slovenië abrupt verstoord door noodweer: 'Moesten wakker blijven' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 10:49

Na noodweer in Italië en hevige overstromingen in Slovenië zijn het nu de Nederlandse vakantiegangers in Frankrijk die bang zijn door het noodweer. Er woedt een hevige brand. Bekijk de beelden hierboven.

Nog nooit zo erg
In het zuiden van het land zijn Nederlanders geëvacueerd na een grote brand vlakbij meerdere campings. "De brand woedde in de Zuid-Franse plaats Saint-André, vlakbij de toeristische badplaats Argelès-sur-Mer. Naar schatting staan zeker driehonderd hectaren in brand. De burgemeester van de plaats sprak tegen Franceinfo over een 'brand zoals we nog nooit hebben gezien.'", meldt Hart van Nederland.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's