Brian Piris in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches

Brian Piris in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches

<em>Brian Piris</em> in nieuwe realityserie <em>De Voetbaltrainer</em> over zes markante amateurcoaches In de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer van Veronica wordt een zestal markante, ambitieuze en bloedfanatieke amateurvoetbalcoach gevolgd, zowel op het voetbalveld als in hun privéleven. BrianHij vertrekt, maar hij blijft geliefd. Trainer van The Gunners, Brian, irriteert zich vaak aan de instelling van sommige spelers. Ondanks deze prikkels blijft hij zijn club trouw. Zelf was hij in zijn jonge jaren een groot talent van NAC Breda, maar heeft zijn kansen om echt door te breken vergooid. Liever zat hij in de kroeg dan dat hij op het veld stond. Naast coach is Brian ook schoonmaker van trappenhuizen en portieken. Vanaf maandag 21 augustus is de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer wekelijks om 21.30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Niels Visser in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches Bekijk deze video » Cor ten Bosch in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 18:14

In de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer van Veronica wordt een zestal markante, ambitieuze en bloedfanatieke amateurvoetbalcoach gevolgd, zowel op het voetbalveld als in hun privéleven.

Brian
Hij vertrekt, maar hij blijft geliefd. Trainer van The Gunners, Brian, irriteert zich vaak aan de instelling van sommige spelers. Ondanks deze prikkels blijft hij zijn club trouw. Zelf was hij in zijn jonge jaren een groot talent van NAC Breda, maar heeft zijn kansen om echt door te breken vergooid. Liever zat hij in de kroeg dan dat hij op het veld stond. Naast coach is Brian ook schoonmaker van trappenhuizen en portieken.

Vanaf maandag 21 augustus is de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer wekelijks om 21.30 uur te zien bij Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's