Joy (B&B Vol Liefde) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me'

Joy (B&B Vol Liefde) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me'

Het zal een enorme realitycheck voor B&B Vol Liefde-gezichten Walter en Joy zijn geweest: ze deden een oproep aan al hun fans om met ze te komen dansen op Schiphol maar bijna niemand kwam opdagen.

'Hoop dat mensen losser worden'
Dat hinderde Tantra-Walter, die dinsdagavond ook nog uitgebreid werd besproken bij Vandaag Inside totaal niet want hij danste er vrolijk op los: 'Ik hoop dat mensen een beetje losser worden en wat minder serieus.'

'Houd niet van de spotlight'
Joy, die er bekend om staat meer met zijn uiterlijk dan met zijn dates bezig te zijn, deed op de luchthaven een bijzondere onthulling: 'Mensen herkennen me overal en dat vind ik best wel ongemakkelijk. Ik houd er helemaal niet van om in de spotlight te staan.' Dus ga je maar dansen op Schiphol, merkt de Shownieuws-verslaggeefster vervolgens heel terecht op.

Bekijk de dansende Walter & Joy hieronder

Joy (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me' Het zal een enorme realitycheck voor B&B Vol Liefde-gezichten Walter en Joy zijn geweest: ze deden een oproep aan al hun fans om met ze te komen dansen op Schiphol maar bijna niemand kwam opdagen. 'Hoop dat mensen losser worden'Dat hinderde Tantra-Walter, die dinsdagavond ook nog uitgebreid werd besproken bij Vandaag Inside totaal niet want hij danste er vrolijk op los: 'Ik hoop dat mensen een beetje losser worden en wat minder serieus.' 'Houd niet van de spotlight'Joy, die er bekend om staat meer met zijn uiterlijk dan met zijn dates bezig te zijn, deed op de luchthaven een bijzondere onthulling: 'Mensen herkennen me overal en dat vind ik best wel ongemakkelijk. Ik houd er helemaal niet van om in de spotlight te staan.' Dus ga je maar dansen op Schiphol, merkt de Shownieuws-verslaggeefster vervolgens heel terecht op. Bekijk de dansende Walter & Joy hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met Joy, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Tantra-Walter overschat zichzelf' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV