Vandaag Inside: 'Tantra-Walter overschat zichzelf'

Vandaag Inside: 'Tantra-Walter overschat zichzelf'

Woensdag 16 augustus 2023 om 08:04

Het succes van B&B Vol Liefde ontgaat ook de mannen van Vandaag Inside niet, die daar weleens voorbij zappen en uiteraard vinden ze daar wat van, zoals over Tantra-Walter. René: 'Die is gewoon geil. Vroeger heette dat dat je geil was, nu ben je de tantra-man.' Ook vindt hij dat de B&B-eigenaar zichzelf nogal overschat. Waarom hij dat vindt zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Tantra-Walter</em> overschat zichzelf' Het succes van B&B Vol Liefde ontgaat ook de mannen van Vandaag Inside niet, die daar weleens voorbij zappen en uiteraard vinden ze daar wat van, zoals over Tantra-Walter. René: 'Die is gewoon geil. Vroeger heette dat dat je geil was, nu ben je de tantra-man.' Ook vindt hij dat de B&B-eigenaar zichzelf nogal overschat. Waarom hij dat vindt zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter Bekijk deze video » Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's