B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter

B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter

B&amp;B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten <em>penis</em> mee naar Walter In de B&B van 'Tantra-Walter' in Frankrijk is het een komen en gaan van soms wat excentrieke types. Die nemen wat mee als ze op reis gaan, zoals een enorme houten penis: 'Die zet ik altijd in mijn ruimte', vertelt Alexandra. Dat roept wel wat reacties op, met name vanwege de grootte, maar: 'Daar gaat het helemaal niet om.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Walter en Martijn eruit zagen in hun jongere jaren. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook ZIEN: clash Pierre van Hooijdonk & Rafael van der Vaart en wat vindt Andy van der Meijde ervan? (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Babette en Esra klaar met Joy, 'Wat zijn we hier in godsnaam aan het doen?' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Tom schrikt van Olofs kamer, 'In klerehoek gezet' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 12:51

In de B&B van 'Tantra-Walter' in Frankrijk is het een komen en gaan van soms wat excentrieke types. Die nemen wat mee als ze op reis gaan, zoals een enorme houten penis: 'Die zet ik altijd in mijn ruimte', vertelt Alexandra. Dat roept wel wat reacties op, met name vanwege de grootte, maar: 'Daar gaat het helemaal niet om.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Walter en Martijn eruit zagen in hun jongere jaren.

Actuele video's

Meer actuele video's