Zien: politieagent die aanhouding Lil Kleine lekte krijgt taakstraf en celstraf

Zien: politieagent die aanhouding Lil Kleine lekte krijgt taakstraf en celstraf

Vrijdag 7 juli 2023 om 11:50

De politieagent die informatie heeft gelekt over Lil Kleine terwijl hij in de cel zat vanwege de mishandeling van Jamie Vaes heeft afgelopen donderdag (6 juli) zijn straf te horen gekregen. Hij is veroordeeld tot 150 uur taakstraf, heeft zijn droombaan verloren en moet één dag in de cel doorbrengen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>politieagent</em> die aanhouding <em>Lil Kleine</em> lekte krijgt taakstraf en celstraf De politieagent die informatie heeft gelekt over Lil Kleine terwijl hij in de cel zat vanwege de mishandeling van Jamie Vaes heeft afgelopen donderdag (6 juli) zijn straf te horen gekregen. Hij is veroordeeld tot 150 uur taakstraf, heeft zijn droombaan verloren en moet één dag in de cel doorbrengen. Tekst gaat verder onder de video. Openbaar MinisterieHet Openbaar Ministerie had aanvankelijk geëist dat de agent een celstraf van vier maanden, waarvan twee voorwaardelijk, zou krijgen. Echter, vanwege het feit dat de man reeds is ontslagen bij de politie en een blanco strafblad heeft, heeft de rechtbank ervoor gekozen om hiervan af te wijken. Ondertussen blijft Lil Kleine verdacht van mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, het onderzoek naar die zaak loopt nog steeds. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jaimie Vaes doet verhaal in Open Kaart (Robbert Rodenburg) over Lil’ Kleine Bekijk deze video » Shownieuws: 'Lil Kleine hoeft niet dood of opgehangen te worden' Bekijk deze video » Rob Goossens over succes nieuwe single Lil Kleine: "Geeft haar toch wel de schuld" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Openbaar Ministerie
Het Openbaar Ministerie had aanvankelijk geëist dat de agent een celstraf van vier maanden, waarvan twee voorwaardelijk, zou krijgen. Echter, vanwege het feit dat de man reeds is ontslagen bij de politie en een blanco strafblad heeft, heeft de rechtbank ervoor gekozen om hiervan af te wijken. Ondertussen blijft Lil Kleine verdacht van mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, het onderzoek naar die zaak loopt nog steeds.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's