Video: Bridget Maasland voorspelt verrassing van het seizoen in Beste Zangers

Video: Bridget Maasland voorspelt verrassing van het seizoen in Beste Zangers

Woensdag 16 augustus 2023 om 21:49

Haal de zakdoeken maar tevoorschijn, want het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat bijna voor de deur. Dit jaar doen opnieuw veel grote namen mee aan de jaarlijkse zang-estafette van AVROTROS, waardoor de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bridget Maasland</em> voorspelt verrassing van het seizoen in <em>Beste Zangers</em> Haal de zakdoeken maar tevoorschijn, want het nieuwe seizoen van Beste Zangers staat bijna voor de deur. Dit jaar doen opnieuw veel grote namen mee aan de jaarlijkse zang-estafette van AVROTROS, waardoor de verwachtingen hoog gespannen zijn. Tekst gaat verder onder de video. Verassing van het seizoenBridget Maasland vertelt in RTL Boulevard veel vetrouwen te hebben in Numidia: "Ik denk dat Numidia het spektakel van dit seizoen gaat worden. Er zitten zoveel grote namen tussen, en zij is natuurlijk net begonnen en nog vrij timide en klein, maar ze zet me toch een strot op. Het is een fantastisch wijf, ik denk dat zij de verrassing van dit seizoen gaat zijn!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Bridget Maasland voorspelt verrassing van het seizoen in Beste Zangers

Verassing van het seizoen
Bridget Maasland vertelt in RTL Boulevard veel vetrouwen te hebben in Numidia: "Ik denk dat Numidia het spektakel van dit seizoen gaat worden. Er zitten zoveel grote namen tussen, en zij is natuurlijk net begonnen en nog vrij timide en klein, maar ze zet me toch een strot op. Het is een fantastisch wijf, ik denk dat zij de verrassing van dit seizoen gaat zijn!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's