Op 2 september start nieuw seizoen Beste Zangers, bekijk alvast de eerste beelden

Op 2 september start nieuw seizoen Beste Zangers, bekijk alvast de eerste beelden

Op 2 september start nieuw seizoen <em>Beste Zangers</em>, bekijk alvast de eerste beelden Zie boven een fragment uit Shownieuws met Duncan Laurence, te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers, die bijna niet kan geloven dat zijn 'Arcade' meer dan 1 miljard keer gestreamd is op Spotify In Beste Zangers reisde dit jaar Jan Smit naar het zonnige Sevilla met zeven nieuwe artiesten voor een nieuw seizoen vol muzikale verhalen met de mooiste liedjes. Kan jij niet wachten tot het begint? Bekijk dan hieronder de eerste beelden van Beste Zangers 2023. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Paniek bij Beste Zangers: bekende zanger zegt op laatste moment af Bekijk deze video » Douwe Bob over de Beste Zangers: 'Veel emotioneler dan ik dacht' (Shownieuws) Bekijk deze video » The Talent Scouts: Annika maakt indruk met eigen versie Bohemian Rhapsody Bekijk deze video »
Muziek :
Woensdag 16 augustus 2023 om 16:23

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Duncan Laurence, te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers, die bijna niet kan geloven dat zijn 'Arcade' meer dan 1 miljard keer gestreamd is op Spotify

In Beste Zangers reisde dit jaar Jan Smit naar het zonnige Sevilla met zeven nieuwe artiesten voor een nieuw seizoen vol muzikale verhalen met de mooiste liedjes. Kan jij niet wachten tot het begint? Bekijk dan hieronder de eerste beelden van Beste Zangers 2023.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 2 september elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's