Valentijn Driessen stelt Feyenoord-fans gerust: 'Feyenoord wordt weer kampioen'

Valentijn Driessen stelt Feyenoord-fans gerust: 'Feyenoord wordt weer kampioen'

Donderdag 17 augustus 2023 om 15:31

In de online rubriek 'Koffie met Valentijn' van Vandaag Inside waagt de vooraanstaande voorspeller Valentijn Driessen zich aan diverse voorspellingen. Hij werpt een blik op wie er kampioen wordt, wie degradeert, wie de topscorer wordt en welke trainer de Kerst niet haalt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Valentijn Driessen</em> stelt <em>Feyenoord-fans</em> gerust: 'Feyenoord wordt weer kampioen' In de online rubriek 'Koffie met Valentijn' van Vandaag Inside waagt de vooraanstaande voorspeller Valentijn Driessen zich aan diverse voorspellingen. Hij werpt een blik op wie er kampioen wordt, wie degradeert, wie de topscorer wordt en welke trainer de Kerst niet haalt. Tekst gaat verder onder de video. Feyenoord kampioenOndanks de matige start van Feyenoord in de Eredivisie, voorspelt sportjournalist Valentijn Driessen dat de Rotterdammers dit jaar opnieuw het kampioenschap zullen binnenhalen. Bovendien denkt Driessen dat Ajax-spits Brian Brobbey de topscorer van het seizoen zal worden. Bekijk de video van Vandaag Inside met Valentijn Driessen hierboven. Bekijk ook Dramatische rentree voor Bart Nieuwkoop bij Feyenoord: rode kaart na 24 minuten Bekijk deze video » Zien: Pierre van Hooijdonk gaat door het stof en verontschuldigt zich bij Maurice Steijn Bekijk deze video »
Voetbal :

Feyenoord kampioen
Ondanks de matige start van Feyenoord in de Eredivisie, voorspelt sportjournalist Valentijn Driessen dat de Rotterdammers dit jaar opnieuw het kampioenschap zullen binnenhalen. Bovendien denkt Driessen dat Ajax-spits Brian Brobbey de topscorer van het seizoen zal worden.

Bekijk de video van Vandaag Inside met Valentijn Driessen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's