Zien: Pierre van Hooijdonk gaat door het stof en verontschuldigt zich bij Maurice Steijn

Zien: Pierre van Hooijdonk gaat door het stof en verontschuldigt zich bij Maurice Steijn

Woensdag 16 augustus 2023 om 18:52

In de online serie Koffie met Valentijn van Vandaag Inside, geeft Valentijn Driessen zijn visie op het conflict tussen Pierre van Hooijdonk en Maurice Steijn. Steijn heeft onlangs een kort geding aangespannen tegen Van Hooijdonk vanwege opmerkingen die Van Hooijdonk heeft gemaakt in het NOS-programma Studio Voetbal.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Pierre van Hooijdonk</em> gaat door het stof en <em>verontschuldigt</em> zich bij <em>Maurice Steijn</em> In de online serie Koffie met Valentijn van Vandaag Inside, geeft Valentijn Driessen zijn visie op het conflict tussen Pierre van Hooijdonk en Maurice Steijn. Steijn heeft onlangs een kort geding aangespannen tegen Van Hooijdonk vanwege opmerkingen die Van Hooijdonk heeft gemaakt in het NOS-programma Studio Voetbal. Tekst gaat verder onder de video. RectificatieOp woensdag, 3 dagen na zijn uitspraken, heeft Pierre van Hooijdonk zijn excuses aangeboden voor de opmerkingen die hij afgelopen zondag maakte in Studio Voetbal over Ajax-trainer Maurice Steijn: "Voor mijn opmerking heb ik geen bewijs en die opmerking had ik daarom ook niet moeten maken. Ik neem hierbij terug wat ik over Maurice heb gezegd en bied hem mijn excuses aan." Verder zal Van Hooijdonk voorlopig niet aanschuiven als tafelgast bij Studio Voetbal. Bekijk het fragment uit Koffie met Valentijn hierboven. Bekijk ook ZIEN: clash Pierre van Hooijdonk & Rafael van der Vaart en wat vindt Andy van der Meijde ervan? (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over Steijn-Van Hooijdonk vete: "Hij is gewoon schuldig" Bekijk deze video »
Nieuws :

Rectificatie
Op woensdag, 3 dagen na zijn uitspraken, heeft Pierre van Hooijdonk zijn excuses aangeboden voor de opmerkingen die hij afgelopen zondag maakte in Studio Voetbal over Ajax-trainer Maurice Steijn: "Voor mijn opmerking heb ik geen bewijs en die opmerking had ik daarom ook niet moeten maken. Ik neem hierbij terug wat ik over Maurice heb gezegd en bied hem mijn excuses aan." Verder zal Van Hooijdonk voorlopig niet aanschuiven als tafelgast bij Studio Voetbal.

Bekijk het fragment uit Koffie met Valentijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's