RTL Nieuws gemist? Demissionair kabinet belooft actie tegen groeiende armoede

RTL Nieuws gemist? Demissionair kabinet belooft actie tegen groeiende armoede

Donderdag 17 augustus 2023 om 19:13

Volgend jaar zal de armoede explosief toenemen als het demissionaire kabinet niet ingrijpt. Betrokken ministers benadrukken dat dit onaanvaardbaar is en stellen: "We moeten aan de bak!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Nieuws</em> gemist? <em>Demissionair kabinet</em> belooft actie tegen <em>groeiende armoede</em> Volgend jaar zal de armoede explosief toenemen als het demissionaire kabinet niet ingrijpt. Betrokken ministers benadrukken dat dit onaanvaardbaar is en stellen: "We moeten aan de bak!" Tekst gaat verder onder de video. KoopkrachtsteunKomende weken buigt de demissionaire ministersploeg zich over de begroting voor volgend jaar en over koopkrachtsteun voor mensen met een laag inkomen die door het ijs dreigen te zakken. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Huisartsen trekken aan de bel: 'Mensen mogen niet ziek worden van armoede' (video) Bekijk deze video » Vier op de tien kinderen leven in armoede: Hoe kan dit en hoe lossen we dit op? Bekijk deze video »
Politiek :
RTL Nieuws gemist? Demissionair kabinet belooft actie tegen groeiende armoede

Koopkrachtsteun
Komende weken buigt de demissionaire ministersploeg zich over de begroting voor volgend jaar en over koopkrachtsteun voor mensen met een laag inkomen die door het ijs dreigen te zakken.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's