Dramatische start voor nieuwe superheldenfilm Blue Beetle: 'Cast wordt afgekraakt'

Dramatische start voor nieuwe superheldenfilm Blue Beetle: 'Cast wordt afgekraakt'

Thursday 17 August 2023 om 21:15

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De DC Comics-wereld heeft een nieuwe toevoeging aan haar rijke reeks superhelden. Na iconische personages zoals Batman, Superman en Wonder Woman is er nu: Blue Beetle. RTL Boulevard stelt hem graag even aan je voor.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dramatische start</em> voor nieuwe superheldenfilm <em>Blue Beetle</em>: 'Cast wordt afgekraakt' Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. De DC Comics-wereld heeft een nieuwe toevoeging aan haar rijke reeks superhelden. Na iconische personages zoals Batman, Superman en Wonder Woman is er nu: Blue Beetle. RTL Boulevard stelt hem graag even aan je voor. Tekst gaat verder onder de video. Geen vliegende startEntertainmentdeskundige Eric de Munck vertelt in RTL Boulevard dat de film niet de gewenste start beleeft: "De recensies zijn vernietigend. Special effects worden afgekraakt, de cast wordt afgekraakt, ik vond het juist wel fijn omdat het juist wat kleiner is dan al die bombastische films die we de afgelopen jaren hebben gezien." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dramatische start voor nieuwe superheldenfilm Blue Beetle: 'Cast wordt afgekraakt'

Geen vliegende start
Entertainmentdeskundige Eric de Munck vertelt in RTL Boulevard dat de film niet de gewenste start beleeft: "De recensies zijn vernietigend. Special effects worden afgekraakt, de cast wordt afgekraakt, ik vond het juist wel fijn omdat het juist wat kleiner is dan al die bombastische films die we de afgelopen jaren hebben gezien."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's