Video: zorgen over snus-reclame McLaren bij Grand Prix van Zandvoort

Video: zorgen over snus-reclame McLaren bij Grand Prix van Zandvoort

Donderdag 17 augustus 2023 om 21:42

De Gezondheidsfondsen voor Rookvrij zijn van mening dat de Velo-reclames tijdens de Grand Prix van Zandvoort in strijd zijn met de Nederlandse Reclame Code. Deze code schrijft voor dat reclame niet in tegenspraak mag zijn met goede smaak of fatsoen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: zorgen over <em>snus-reclame McLaren</em> bij <em>Grand Prix van Zandvoort</em> De Gezondheidsfondsen voor Rookvrij zijn van mening dat de Velo-reclames tijdens de Grand Prix van Zandvoort in strijd zijn met de Nederlandse Reclame Code. Deze code schrijft voor dat reclame niet in tegenspraak mag zijn met goede smaak of fatsoen. Tekst gaat verder onder de video. McLaren-teamVolgende week komt het Britse McLaren-team in actie tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Het is echter nog onzeker of de merknaam van de Britse snus-producent prominent op de McLaren racewagen zal verschijnen. Bij de Grand Prix van België op 30 juli werd de reclame op de zijkant van de bolide vervangen vanwege een verbod op snus in België. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP België 2023 Bekijk deze video » Video: Max Verstappen-fans reizen af naar Spa voor een regenachtige Grand Prix Bekijk deze video »
Nieuws :

McLaren-team
Volgende week komt het Britse McLaren-team in actie tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Het is echter nog onzeker of de merknaam van de Britse snus-producent prominent op de McLaren racewagen zal verschijnen. Bij de Grand Prix van België op 30 juli werd de reclame op de zijkant van de bolide vervangen vanwege een verbod op snus in België.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's