Video: Max Verstappen-fans reizen af naar Spa voor een regenachtige Grand Prix

Video: Max Verstappen-fans reizen af naar Spa voor een regenachtige Grand Prix

Zaterdag 29 juli 2023 om 18:03

Video: <em>Max Verstappen</em>-fans reizen af naar Spa voor een regenachtige Grand Prix Max Verstappen moet zondag tijdens de Grand Prix van België in de achtervolging. De regerend wereldkampioen heeft een gridstraf van vijf plaatsen gekregen omdat hij voor de vijfde keer de versnellingsbak van zijn RB19 moet vervangen. De fans die afreizen naar Spa hebben er echter alle vertrouwen in, zo is te zien in Hart van Nederland. Alleen het weer valt wat tegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: de kledingkast van Caroline van der Plas (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: enorme hagelsteen verwondt Annie tijdens vakantie Italië (video) Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker verft manen paard George roze vanwege 'Barbie-hype' (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :

Max Verstappen moet zondag tijdens de Grand Prix van België in de achtervolging. De regerend wereldkampioen heeft een gridstraf van vijf plaatsen gekregen omdat hij voor de vijfde keer de versnellingsbak van zijn RB19 moet vervangen. De fans die afreizen naar Spa hebben er echter alle vertrouwen in, zo is te zien in Hart van Nederland. Alleen het weer valt wat tegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's