Trouble in paradise in Ik Ga op Reis en Neem Mee? Met Haye slapen zit er niet in voor Rowena

Trouble in paradise in Ik Ga op Reis en Neem Mee? Met Haye slapen zit er niet in voor Rowena

Trouble in paradise in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>? Met Haye slapen zit er niet in voor Rowena Zie boven een fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee met Hayes nieuwe date Kimberly die het Rowena wel eens moeilijk zou kunnen maken Vanavond in Ik Ga op Reis en Neem Mee vraagt Rowena aan Haye, na zijn 1-op-1 date met Kimberly of hij haar wel verteld heeft dat Rowena en hij samen de nacht doorgebracht hebben. Want nogmaals met Haye slapen zit er niet in voor Rowena, wat hem betreft. Trouble in paradise? Bekijk het in het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik Ga op Reis en Neem Mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga Op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Rowena heeft koortslip dus de lipjes proeven zit er niet in voor Haye (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video » Pijnlijk moment in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Lindsey spreekt Nigel aan op gedrag na innige date Bekijk deze video » Diana maakt duidelijk niet op zoek te zijn naar een trio in Ik Ga op Reis en Neem Mee Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee met Hayes nieuwe date Kimberly die het Rowena wel eens moeilijk zou kunnen maken

Vanavond in Ik Ga op Reis en Neem Mee vraagt Rowena aan Haye, na zijn 1-op-1 date met Kimberly of hij haar wel verteld heeft dat Rowena en hij samen de nacht doorgebracht hebben. Want nogmaals met Haye slapen zit er niet in voor Rowena, wat hem betreft. Trouble in paradise? Bekijk het in het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is elke zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga Op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's