Billie Eilish op Lowlands: What Was I Made For? (video)

Billie Eilish op Lowlands: What Was I Made For? (video)

Billie Eilish op Lowlands: <em>What Was I Made For?</em> (video) Popsensatie Billie Eilish bracht zondag een bezoek aan popfestival Lowlands in Biddinghuizen en daar bracht ze uiteraard ook haar nieuwste hit What Was I Made For?, te vinden op Barbie: The Album, ten gehore. Beelden van het stemmige optreden van Billie Elish, gemaakt en op YouTube geplaatst door een aanwezige bezoeker, hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe haar fans vorig jaar dagenlang in de rij stonden om vooraan te kunnen staan in Ziggo Dome. Bekijk ook Zien: beelden van De Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands Bekijk deze video » ZIEN: zo reageert Yolanthe's zoontje Xess Xava op aardbeving Californië (video) Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence getrouwd met zijn grote liefde Jordan Bekijk deze video »
Muziek :
Maandag 21 augustus 2023 om 10:00

Popsensatie Billie Eilish bracht zondag een bezoek aan popfestival Lowlands in Biddinghuizen en daar bracht ze uiteraard ook haar nieuwste hit What Was I Made For?, te vinden op Barbie: The Album, ten gehore.

Beelden van het stemmige optreden van Billie Elish, gemaakt en op YouTube geplaatst door een aanwezige bezoeker, hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe haar fans vorig jaar dagenlang in de rij stonden om vooraan te kunnen staan in Ziggo Dome.


Actuele video's

Meer actuele video's