Zien: Olaf en Anne uit B&B Vol Liefde schitteren in nieuwe romcom Bed & Breakfast

Zien: Olaf en Anne uit B&B Vol Liefde schitteren in nieuwe romcom Bed & Breakfast

Wednesday 23 August 2023 om 21:36

Tegenwoordig doet de term 'Bed & Breakfast' ons niet alleen denken aan een idyllische vakantieplek aan de Franse kust, maar ook aan het succesvolle TV-programma. En nu wordt het nog beter: er komt een film. In de romantische komedie Bed & Breakfast nemen Sanne Langelaar en Mingus Dagelet de hoofdrollen voor hun rekening.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Olaf en Anne uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> schitteren in nieuwe romcom <em>Bed &amp; Breakfast</em> Tegenwoordig doet de term 'Bed & Breakfast' ons niet alleen denken aan een idyllische vakantieplek aan de Franse kust, maar ook aan het succesvolle TV-programma. En nu wordt het nog beter: er komt een film. In de romantische komedie Bed & Breakfast nemen Sanne Langelaar en Mingus Dagelet de hoofdrollen voor hun rekening. Tekst gaat verder onder de video. B&B Vol Liefde-sterrenOm volle bioscoopzalen te verzekeren, zijn Olof en Anne uit B&B Vol Liefde ook van de partij met een gastrol. Aran Bade, verslaggever van RTL Boulevard, was aanwezig op de filmset en had een gesprek met de sterren van B&B Vol Liefde. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Olaf en Anne uit B&B Vol Liefde schitteren in nieuwe romcom Bed & Breakfast

B&B Vol Liefde-sterren
Om volle bioscoopzalen te verzekeren, zijn Olof en Anne uit B&B Vol Liefde ook van de partij met een gastrol. Aran Bade, verslaggever van RTL Boulevard, was aanwezig op de filmset en had een gesprek met de sterren van B&B Vol Liefde.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's