Spectaculaire musical 40-45 komt naar Nederland (Shownieuws)

Spectaculaire musical 40-45 komt naar Nederland (Shownieuws)

Donderdag 24 augustus 2023 om 11:28

Joop van den Ende en Gert Verhulst slaan de handen ineen om de musical '40-45' naar Nederland te brengen. In deze nieuwe spectaculaire musical spelen onder andere Gaia Aikman en Soy Kroon.

20 miljoen
De productie is nog in de maak en zal minimaal 20 miljoen kosten, vertelt entertainmentdeskundige Eline de Ruig in Shownieuws. Vanaf september 2024 is de 'spektakelmusical' 40-45 te zien in Barneveld.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Spectaculaire <em>musical 40-45</em> komt naar Nederland (<em>Shownieuws</em>) Joop van den Ende en Gert Verhulst slaan de handen ineen om de musical '40-45' naar Nederland te brengen. In deze nieuwe spectaculaire musical spelen onder andere Gaia Aikman en Soy Kroon. 20 miljoenDe productie is nog in de maak en zal minimaal 20 miljoen kosten, vertelt entertainmentdeskundige Eline de Ruig in Shownieuws. Vanaf september 2024 is de 'spektakelmusical' 40-45 te zien in Barneveld. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Joop van den Ende maakt grootse musical over Rob de Nijs (video) Bekijk deze video » Gert Verhulst schakelt hond Marcel in voor likes op Instagram (video) Bekijk deze video » Jim Bakkum en Soy Kroon na deelname Perfecte Plaatje nog dol op fotograferen Bekijk deze video »
Entertainment :



Actuele video's

Meer actuele video's