Was het een aanslag op vliegtuig met Wagner-baas Jevgeni Prigozjin aan boord? (Op1)

Was het een aanslag op vliegtuig met Wagner-baas Jevgeni Prigozjin aan boord? (Op1)

Was het een aanslag op vliegtuig met <em>Wagner</em>-baas <em>Jevgeni Prigozjin</em> aan boord? (<em>Op1</em>) Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over de afgeslagen opmars van Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin en zijn huurlingen richting Moskou afgelopen juni In talkshow Op1 werd woensdagavond het nieuws dat een vliegtuig met Wagner-baas Jevgeni Prigozjin aan boord is neergestort in Rusland, uitgebreid besproken. Volgens journalist Derk Sauer wordt in Rusland al aangenomen dat het om een aanslag gaat. Er zijn twee scenario's mogelijk. Sauer legt ze beide uit in het fragment Op1 hieronder. Bekijk ook Zien: ambassade van Wit-Rusland in Den Haag beklad en ruiten ingegooid Bekijk deze video » Mart de Kruif: 'Poetin hoopt nog steeds dat hij de sterkste is' (video) Bekijk deze video » Eerste beelden: grote tegenaanval Oekraïne tegen Rusland (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland over de afgeslagen opmars van Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin en zijn huurlingen richting Moskou afgelopen juni

In talkshow Op1 werd woensdagavond het nieuws dat een vliegtuig met Wagner-baas Jevgeni Prigozjin aan boord is neergestort in Rusland, uitgebreid besproken. Volgens journalist Derk Sauer wordt in Rusland al aangenomen dat het om een aanslag gaat. Er zijn twee scenario's mogelijk.

Sauer legt ze beide uit in het fragment Op1 hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV