Vanavond in De Slimste Mens: voetbalanalist Kees Kwakman maakt debuut als uitdager

Vanavond in De Slimste Mens: voetbalanalist Kees Kwakman maakt debuut als uitdager

Vanavond in <em>De Slimste Mens</em>: voetbalanalist <em>Kees Kwakman</em> maakt debuut als uitdager In de negentiende aflevering van De Slimste Mens maakt Kees Kwakman zijn entree als de nieuwe uitdager. Samen met Michelinster chef-kok en BinnensteBuiten-expert Leon Mazairac en presentator Dwight van van de Vijver zal hij strijden om een plaats in de volgende aflevering. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Kees KwakmanKees Kwakman zal voor de voetbalfans geen complete onbekende zijn: hij is namelijk al een aantal jaar analist bij ESPN, waar hij onder meer op het veld en in de studio zit bij verschillende Eredivisiewedstrijden. Kwakman was zelf ook een aantal jaar voetballer, onder meer bij Volendam, FC Groningen, NAC en Augsburg in Duitsland. De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Slimste Mens gemist? Online comedian Iris Rulkens laat vijf hilarische types kandidaten zien Bekijk deze video » De Slimste Mens: Philip Freriks doet downward facing dog Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in De Slimste Mens: voetbalanalist Kees Kwakman maakt debuut als uitdager
Donderdag 24 augustus 2023 om 17:54

In de negentiende aflevering van De Slimste Mens maakt Kees Kwakman zijn entree als de nieuwe uitdager. Samen met Michelinster chef-kok en BinnensteBuiten-expert Leon Mazairac en presentator Dwight van van de Vijver zal hij strijden om een plaats in de volgende aflevering.

Tekst gaat verder onder de video.

Kees Kwakman
Kees Kwakman zal voor de voetbalfans geen complete onbekende zijn: hij is namelijk al een aantal jaar analist bij ESPN, waar hij onder meer op het veld en in de studio zit bij verschillende Eredivisiewedstrijden. Kwakman was zelf ook een aantal jaar voetballer, onder meer bij Volendam, FC Groningen, NAC en Augsburg in Duitsland.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's